KARIN BERGGREN

"När jag först hörde talas om LearningMethods och Bodil Rummelhoff blev jag väldigt intresserad, eftersom jag hade många funderingar kring mitt fiolspel och hur jag skulle komma till rätta med vissa problem. Det jag hörde från kolleger och vänner som arbetat med metoden, fick mig att vilja veta mera. Efter att ha läst vidare på nätet, ringde jag Bodil och bokade mina första lektioner. Samtidigt hade skeptikern inom mig vaknat - det här var väl ändå för bra för att vara sant!
Nu har jag varit hos Bodil vid sammanlagt 13 tillfällen under ett år för att lära mig använda LearningMethods. Det har gjort en enorm skillnad i mitt liv. Jag ser på mitt spel på ett helt nytt sätt, jag har en bättre och roligare vardag och jag använder min tid bättre. När jag inte mår bra, när saker inte går som jag vill, så är det också förvandlat till något värdefullt eftersom jag då får signaler om att att något är fel.
Genom LearningMethods har jag fått redskap att ta itu med det som inte fungerar, det som får mig att må dåligt. Det är en väldigt konkret metod som utgår från mina personliga erfarenheter. Jag har lärt mig att använda dessa på ett konstruktivt sätt och att fundera på vad mina ord egentligen betyder när jag beskriver ett problem eller en situation.
Jag tycker att Bodil Rummelhoff är en mycket bra lärare, som jag känner ett stort förtroende för. Hon jobbar med mig på ett sätt som jag upplever som väldigt strukturerat, samtidigt som hon låter mig dra mina egna slutsatser i en takt som passar mig. Jag har lärt mig massor av hennes sätt att ställa svåra men intressanta frågor som tvingat mig att plocka fram ännu mer av all dold information som jag bär på, men inte hittat förut. Jag trivs väldigt bra med henne som lärare, hon är en inspirerande förebild och jag vill gärna fortsätta att ta lektioner för henne.
Sammanfattningsvis: Tack vare LearningMethods och Bodil Rummelhoff har jag hittat tillbaka till mitt eget sätt att spela fiol och göra musik. Jag har lärt mig att lita på mig själv och att dra nytta av mina egna erfarenheter på alla områden i livet."