ÄR DU MUSIKER...

 

...och längtar innerligt efter att  "vara i musiken" när du är på scenen? Att bara få njuta och beröra? Och slippa tänka på tekniken, hur du ska lyckas eller vad publiken tänker om dig?

 

Då kan Learn2Learn vara något för dig! Här har du som är musiker möjlighet att ta upp alla typer av frågeställningar som har med din musikutövning att göra och som du vill lösa, utveckla eller frigöra. Samtidigt som jag coachar dig i din musikaliska utveckling och det du specifikt önskar hjälp med, lär jag dig hur du kan vägleda dig själv när du är i övningsrummet eller på scenen. Syftet är att du kan ge dig fullständigt hän i musiken, frigöra ditt unika musikaliska uttryck samt må fantastiskt på alla plan i din musikervardag.  

En del av undervisningen sker praktiskt med röst eller instrument. Vill du bli coachad vid övning, repetition eller scenframträdande finns även möjlighet till det.

 

Tänk att få uppleva, till och med i en krävande provspelningssituation, att våga släppa taget och fullständigt ge sig hän i musiken!
Att på riktigt känna sådan tillit till sig själv att värderingar och negativa tankar skjuts åt sidan.
Tack Bodil! för att du hjälpte mig hitta spelglädjen; nyfkenheten över vad som vill uttryckas genom mig i varje stund.
...Efter våra lektioner är jag inte bara en lyckligare musiker utan även en mer harmonisk och levnadsglad människa!
Jag kommer alltid bära med mig den verktygslåda du försett mig med- för att livet blir roligare och problem lätta att lösa.

Stort och innerligt tack,
Hanna Matell

EXEMPEL PÅ VAD DU KAN FÅ HJÄLP MED:

 

Inlärning:

Frigör ditt inre musikaliska uttryck samtidigt som du förenklar din inlärning -  utan att öva in felspel och låsningar. 
 Upptäck hur lätt du kan uppnå flow där musiken "lyfter" och berör. 

Även frågor kring teknik, ansatser, intonation, andning, etc.
Samspel:

Frågor kring timing, samspel och samarbete med kollegor samt kring ledarskap och dirigering. Lär dig hur dissonans, missförstånd och personliga konflikter uppstår och om de enkla medel som finns för att uppnå bättre samspel, förståelse och kommunikation.

Fysiska symtom:

Muskelspänningar, smärtor, tinnitus, stråkdarr, fysiska låsningar och arbetsskador - lär dig hitta orsaken och genomföra förändring så att symtomen inte bara försvinner för tillfället, utan blir eliminerade en gång för alla. Självkänsla:

Frågor om egenvärde, identitet, självbilder, självförtroende - lär dig trivas i dig själv precis som du är och upptäck hur både du och ditt unika uttryck kan blomma ut.

Stress:

Oro, trötthet, utmattning - lär dig vad som skapar stress och hur du kan använda din tid och närvaro på ett sätt som är i samklang med dig själv.

Nervositet & Rampfeber:

Prestationsångest vid konserter och provspelningar. Yrsel, panikångest, blackout - lär dig identifiera och eliminera orsaken och hitta tillbaka till musicerandet och glädjen i att framträda.

Inspirationsfrågor:

Tristess, depression och apati i det konstnärliga arbetet - upptäck vad som ligger bakom, och hitta tillbaka till inspirationen och lusten att musicera.